Ayakkabılık Modelleri ve Fiyatları

22-02-2023 09:23
Ayakkabılık Modelleri ve Fiyatları

Ayakkabılık Modelleri ve Fiyatları 

 Ayakkabılık modelleri boyutuna, büyüklüğüne ve malzemesine göre farklılık göstermektedirler. Plastik, ahşap ve metal olarak seçenekleri bulunmaktadır. Bazı ayakkabılıklar açık raflıyken bazı ayakkabılıklar kapalı raflıdır. Ayakkabılıklar kullanım yerlerine göre de farklılıklar gösterebilmektedirler. Örneğin kimi ayakkabılıklar kapı önüne konmak için, kimileri ise evin içine konmak ve dekoratif bir özellik taşımak için tasarlanmışlardır.

 Basit Ayakkabılık: Bu ayakkabılık türü düz ve basit bir tasarıma sahiptir. Genellikle 2-3 katlı ve düz bir yapıdadır. Kapağı bulunmaz ve ayakkabılar üzerine direkt konulur. Bu durumdan dolayı görüntü kirliliği ve dağınıklık oluşturabilmektedir. Az yer kapladığı için yer sorunu yaşanan yerler için birebirdir.

 Plastik Ayakkabılık: Plastik ayakkabılıklar plastik maddeden yapılmıştır ve basit bir tasarıma sahiptir. Plastik parçaların birbirine geçirilmesi ile oluşur ve genellikle ekleyip çıkarılabilen bir tasarıma sahiptir, yani boyu isteğe göre uzaltılıp kısaltılabilmektedir.

 Ahşap Ayakkabılık: Ahşap ayakkabılıklar ahşap malzemesinden yapılmaktadır. Ahşabın türüne göre ceviz, meşe olarak farklılıklar göstermektedir. Ahşap ayakkabılıklar tasarımsal açıdan göze hitap etmektedir ve bulunduğu ortama farklı bir hava katmaktadır. Ahşap ayakkabılıklar uzun ömürlü ve dayanıklıdırlar.

Metal Ayakkabılık: Metal ayakkabılıklar genellikle çelik ya da alüminyum malzemeden yapılmaktadır. Metal ve alüminyumdan yapıldığı için oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıdadır. Genel olarak sade, basit ve kullanımlı bir ayakkabılık türüdür. Ayakkabıları depolamak için metal ayakkabılıklar gayet tercih edilesidir.

Kapı Önü Ayakkabılık: Kapı önü ayakkabılıklar ev ve ofislerin kapılarının önüne, merdiven boşluklarına konulur. Ortak kat alanında karmaşıklığı gidermek ve düzgün bir görüntü sağlamak için kullanılır. Kapı önü ayakkabılıkları genelde katlanabilir türde üretilmektedir. Kapı önü ayakkabılıkları da diğer ayakkabılık türleri gibi plastik, metal ya da ahşap olarak üretilebilmektedir.

Puflu Ayakkabılık: Puf ayakkabılıklar genellikle kumaş, peluş ve suni deri gibi yumuşak malzemelerden yapılırlar. Puf ayakkabılıklar ayakkabıların üzerini örten bir kapağa sahiptir ve bu kapağın da üstü puf malzemesinden yapılmaktadır. Bu sayede hem tasarımsal olarak göze hitap ederler hem de gerektiğinde üzerine oturulabilecek bir sandalye görevi görürler. Ayakkabınızı giyerken üstüne oturabileceğiniz bir kapağı olduğundan dolayı oldukça işlevsel bir ayakkabılık türüdür.

 Duvara Monte Ayakkabılık: Duvara monte ayakkabılıklar evin içinde koridorun duvarına monte edilen bir ayakkabılık türüdür. Genellikle evlerin giriş kapısının hemen yanına ya da koridorun uygun bir yerine monte edilmektedir. Kapaklı ve raflı bir yapıda olan bu ayakkabılık türü ayakkabılarınızı gizlemeye ve sınıflandırmanıza olanak sağlamaktadır. Evin içinde bulunduğundan ötürü estetik açıdan önemli ölçüde önem arz etmektedir ve bundan dolayı hoş tasarımlara sahiptir.

 

Oturaklı Ayakkabılık: Oturaklı ayakkabılık kısa ve oturmaya uygun ayakkabılıklardır. Genellikle yerden en fazla 60 cm olacak şekilde bir uzunluğa sahiptir. Böylelikle ayakkabılarınızı giyerken veya çıkarırken üstüne oturabilirsiniz ve rahatlıkla işinizi halledebilirsiniz. Oturaklı ayakkabılıkların kapaklı yapıları sayesinde ayakkabılarının görüntü kirliliği yaratmasını engelleyebilir ve daha derli toplu durmalarını sağlayabilirsiniz.

 Ayakkabılık Fiyatları:

Ayakkabılık fiyatları, ayakkabılığın türüne kullanılan malzemeye ve işçiliğe göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi için web sitemizden bilgi almayı unutmayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.